digital agency
group start 6Circles.

Amsterdam, 19 juli 2018

Digital Agency Group heeft per 6 juni een nieuw gespecialiseerd label opgericht waarin alle search engine marketingactiviteiten binnen de groep zijn gecentraliseerd. 6Circles zal als zelfstandige organisatie, onderdeel uitmaken van de Digital Agency Group.

De toevoeging van een nieuw gespecialiseerd label is het gevolg van een heldere visie op de ontwikkeling in de markt en de daar bijbehorende buy & build strategie. Door de versnelde en toenemende vraag naar specialisatie in search, technologie en data, en de structurele verschuiving van mediabestedingen naar searchactiviteiten, is het voor de Digital Agency Group een logische strategische keuze om het label 6Circles op te starten.

6Circles en het team van gecertificeerde search specialisten zal geleid worden door Niels Meijssen. Geen onbekende in de industrie. Met een uitmuntende reputatie in search gecombineerd met ontwikkeling van technologie i.c.m. data, is hij de aangewezen persoon om de ambities van 6Circels te gaan realiseren. Met een geïntegreerde marketing aanpak werkt 6Circles inmiddels aan klanten zoals BCC, Qurrent, AGU, Vivat (Zwitserleven, Reaal nowGo), Tele2, Fontys Hogeschool, Autotaalglas, Fotoboeken.nl en nog veel meer.

Niels Meijssen: “Ik kijk ernaar uit om met 6Circles mijn visie op search, data en technologie toe te passen. De professionaliteit en het ondernemerschap binnen Digital Agency Group en 6Circles geven mij enorm veel energie.”

Erik van Laar, founding partner Digital Agency Group: ”We zijn ontzettend blij en trots dat Niels heeft gekozen om 6Circles voor ons te gaan uitbouwen. We hebben veel vertrouwen dat Niels een grote bijdrage gaat leveren aan ons strategisch groeiplan en verdere doorontwikkeling binnen dit gespecialiseerde domein.”

Digital Agency Group is een organisatie met gespecialiseerde bedrijven in digitale media en creatie, waaronder The online company, Havana Harbor, RLVNT en 6Circles. Met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam werkt de Digital Agency Group met meer dan 70 digitale creatie en mediaspecialisten voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers.
Bezoekadres - Johan van Hasseltweg 27 1021KN Amsterdam
Postadres - Vlasmarkt 1D 3011PW Rotterdam
contact@6circles.nl
+3185 222 07 30